Tankar och Känslor

Så jävla trött på allt nu, som dom säger : Jag lever ett meningslöst jävla liv, ingen som verkligen tycker om mig eller bryr sig! Jag är totalt jävla misslyckad.. Förstår inte varför jag är kvar, att jag ens lever fortfarande!!

Tankar och Känslor

Inatt kunde jag inte sova, kanske va det för att jag för en gång skull sov hemma. I alla fall somnade jag klockan halv 6 på morgonen då min älskade vaknar. Låg och tänkte på vad jag skulle tatt mig till om Jerry inte hade velat va med mig längre, det gick så långt att jag till och med började gråta, för jag vill absolut inte att det ska hända. Denna blogg kommer nog handla mest om min familj och Jerry känner jag på mig.. men men det behövs att komma ut det med, även fast jag inte pratar med någon så är det en prossess i sig som jag ska göra för min psykolog.. hoppas det hjälper mig på något sätt.! Skickade sms till honom igår men fick inget svar och inget idag heller, igår kan jag förstå om han låg och sov, och idag kanske han bara glömt mobilen hemma. Jag oroar mig för mycket på vad han gör. Jag vet att han inte skulle såra mig så hårt, men det är ändå en tanke som jag inte kan sluta tänka på.

Ikväll ska jag och Jerry till Eric, som fyller år, han bjuder på fika och det ska bli mysigt. Grattis till han! 

Love A.K.M.M



Tankar och Känslor

Här om dagen när jag låg i sängen och kollade på när han sov kom det massa tankar i mitt huvud som gjorde mig både glad och ledsen.. Det va länge sen jag kände att jag va välkommen någonstans, oavsett vart jag är har jag inte kännt mig trygg och glad. Men det senaste har jag kännt att jag är mer välkommen hos Jerrys familj än min egna. Jag vet att jag alltid har min far att va hos men vet inte, känner mig mer trygg hos Jerry. Min familj faller samman mer och mer för varje dag som går.. Pratar knappt med min mor och nästan inget med min far heller, jag och Emma har gliddit ifrån varandra på senaste, jag brukade veta allt om henne och hon allt om mig, men just nu känns det som att jag inte känner henne alls. Önskar att saker och ting inte hade gått som det har gjort.

Älskar att jag kan känna mig så trygg som jag gör hos Jerry. Mitt liv har nästan nått botten, utan honom hade jag inte vetat vad jag skulle göra.. Han är mitt liv, mitt hopp, mitt allt.. Älskar dig över allt annat på denna jord, du står mig närmre än vad någon annan gör i mitt liv, och antagligen än vad någon annan kommer att göra. Jerry Assarsson - Mitt liv, Min kärlek. 



Blogg

Som alla andra så har jag skaffat mig en blogg, får la se om det lönar sig..

(Fattar ingenting..)

Tankar och Känslor.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0